Eindeloze indeling - Tijdloze inrichting
Het modelappartement, een aanzet voor de realisatie van uw eigen dromen

Diverse ontwerpen als voorbeeld van oneindig veel mogelijkheden

Vertrekkende vanuit een 'blanco'ruimte met 270° zicht

Elk villa-appartement kan ingedeeld en ingericht worden volgens uw wensen. Daarvoor beschikt u reeds over een ruim budget.

Voor de inrichting stellen we u een samenwerking met Themenos (Antwerpen) voor. Zij liggen mee aan de basis van het ontwerp van Moorland en hebben daardoor de kernpunten in de vingers om het geheel vorm te geven, en er voor u, het maximum uit te halen.

Indeling met centrale gang
Indeling met centrale gang

Box-in-Loft Conceptstudie

De steeds wisselende zon-inval en het gunstige effect.....   

Het Box-in-Loft concept is gestart met het idee om - tijdens het lopen door de gang - de beleving van de tuin te maximaliseren, het ruimtegevoel te verhogen en de (externe) privacy en (interne) rust te garanderen.

Stijn De Cock, interieurarchitect bij Themenos:

Licht, ruimtegevoel, relatie met de tuin en privacy waren de 4 basiscriteria die de opdrachtgever me oplegde.
De loft, met slechts 3 kleine steunpalen, biedt de mogelijkheid om heel wat variaties op twee basisopstellingen te maken. De positie van de gang is bepalend. En dat heb ik uitgespeeld...

Door de gangen aan de raampartijen te brengen, lijkt de leefruimte zo groot als de totale oppervlakte van het appartement. En de royale mastersuite heeft een ongeëvenaard uitzicht.

In het modelappartement kozen we voor een ruime leefzone, een mastersuite met bureel en een extra ruimte (te gebruiken als slaapkamer, ontvangstbureau of hobbyruimte). De rust en circulatie blijft toch gegarandeerd door drie cruciale deuren: aan 'dressing 1', aan 'bureel' en aan 'keuken'.

Daar waar wenselijk staat een geluidsremmende wand, veelal volstaan de modulaire kasten om de ruimtes te verdelen en plaats te besparen.

Annex aan de open keuken is de bijkeuken, ideaal voor bakken en braden, oven, diepvries, voorraad en huisraad.

De afwerkingsmaterialen en kleuren zullen de sfeer heel divers bepalen. Strak, klassiek, tijdloos, ...

Zelfs het terras kan ik nog naadloos op het interieur en de buitenomgeving laten aansluiten.

Al bij al een serieuze uitdaging die me heel veel plezier bezorgt.

Het modelappartement

Het modelappartement is gestart vanuit het box-in-loft studie.

De kastenwanden en het doordachte gangpatroon bieden een ruimtebesparende oplossing en het ruimtegevoel blijft nadrukkelijk aanwezig.


Zelf van 'blanco' starten om uw dromen te realiseren

Download hier het blanco plan, bepaal zelf uw prioriteiten voor de indeling.  Via het contactformulier kan u dit formulier aan ons bezorgen.  We zorgen met Themenos voor de rest...