top of page

Luxe tuin appartement te koop Waasmunster

Overzicht

€ 560.000

(+ €132.000 afwerking)

Excl. bijkomende kosten (BTW, registratierechten, notariskosten,...)

Luxe loft - appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

Apart toilet

158 m² bewoonbare ruimte

150 m² zuidgericht terras

Open getrokken (leef)ruimtes

Huisnr. 20/002

Overzicht

Dit instapklare luxe loft-appartement van 158 m² op de Heide in Waasmunster op het gelijkvloers van paviljoen 1 biedt een ongeëvenaarde woonervaring.

 

De unieke combinatie van wonen in een park, met behoud van privacy - dankzij de juiste beplanting, maakt van dit appartement op de Heide, een pareltje voor het oog. Er is gekozen voor gigantische raampartijen van hoogrendementsglas om de leefruimte helemaal open te trekken.

 

Het zuidgerichte terras van 150m² en de open leefruimte zorgen voor een gezellige, ruimtelijke sfeer. Dankzij de kwalitatieve afwerking waan je je in grote luxe. Er is een warmtepomp en koelsysteem geïnstalleerd.

 

Naast privacy is er bij de ontwikkeling van het project erg gelet op veiligheid. Zo is er inbraakbeveiliging, in de vorm van videofonie voorzien en is heel het appartement opgeleverd met kwalitatieve branddeuren. 

Moorland-0884HDR.jpg
Liever CASCO+ kopen?

Met 'CASCO+' bedoelen we de ruwbouwafwerking: wind- en waterdicht plus alle structurele en technische elementen gaande van sanitaire & elektrische leidingen, de vloerverwarming, warmtepomp, koelinstallatie, ventilatiesysteem, ...

 

Dit alles is mogelijk dankzij het loft-principe: geen dragende binnenmuren, enkele steunpalen en inventief geplaatste technieken. U kunt deze steunpalen in kasten of wanden integreren.

Er zijn nog 3 CASCO+ tuin-appartementen in Moorland beschikbaar.

Ligging

 

Het luxe appartement ligt temidden een parkruimte, in een oase van rust en groen. Centraal gelegen, vlakbij de afrit van de E17 tussen Gent en Antwerpen.

 

Een supermarkt, scholen en restaurants bevinden zich op wandelafstand. Het appartement is prachtig gelegen voor de recreatieve wandelaar.

 

Verder bevinden zich ook een sporthal, fitness-, tennis- en padelclub om de hoek.

 

Kortom, voor ieder wat wils!

Schermafbeelding 2020-10-21 om 13.48.32.

Erik De Waele

Landschapsarchitect project Moorland

"Moorland kenmerkt zich door grote openheid en past volledig in de heropleving van de Heide in Waasmunster.

 

Je ervaart het échte park- en veldgevoel met een open zicht, rechte paden, grote biodiversiteit en grote volwassen bomen die verder meegroeien met het park."

 

Anchor 1
bottom of page