Inplanting op het domein
Luxurious living in nature

7 Villa-Appartementen in 2 paviljoenen

 In een park van 8.400 m2 met waardevolle Heidevilla

Conform aan de stedenbouwkundige verordeningen heeft elk villa-appartement een aandeel van 1.000 m² terrein in deze residentiële woonzone, wat zorgt voor de typische rust en wat eigen is aan deze omgeving in het Waasland. 

De paviljoenen werden vorm gegeven door architect Guy Berthels van ARCAD bvba. Uitgepuurde verhoudingen, een krachtige, doch nederige bouwstijl. Het geheel harmonieert met de Heidevilla en gaat op in de Heide-omgeving.

De privacy primeert: Twee paviljoenen staan op ruime afstand van elkaar ingeplant. De zijvleugels van de paviljoenen versterken het individuele karakter van elk villa-appartement dat rechtstreekse toegang heeft tot de tuin.  

Moorland is het eerste en meteen ook meest exclusieve project op de Heide in Waasmunster, waar de koper zijn villa-appartement kan indelen en inrichten op maat met ruime budgetten 

Het  voorste en achterste paviljoen omvatten samen 7 villa-appartementen.

Twee villa-appartementen kunnen samengevoegd worden tot een duoappartemenet (horizontaal op verdiep of verticaal per vleugel van het paviljoen), mogelijks ook geschikt voor een combinatie wonen/werken of als kangoeroewoning. De dakvolumes zijn bruikbaar als bijkomend terras.